Postavy ve hře "Lyrie"

postava hráč popis
Ta, jenž dbí nad osudy
Margit PJ-ka jeskyně
Dariana Erwyll

  Možná tak třiadvacetiletá dívka, velmi přitažlivá a působí mile. Vlasy barvy kaštanů má poměrně dlouhé, upravené jen do ohonu. Lehkou koženou kazajku, která ještě poněkud zvýrazňuje její ženské rysy, ale zase to není příliš. Přes sebe přehozený cestovní pláštík šedé bravy. Světlé, nažloutlé kalhoty, taky vcelku upjate na tělo a zvýrazňující co mají. Pásek má i přes kazajku a na něm zavěšené dva váčky, krom nich ještě pochvu a v ní jednoruční meč. Na rukou jemné jezdecké rukavice a pak bytelné jezdecké boty na nohou. Celé ošacení prozrazuje jistou dávku opotřebení, ale pořád jsou ve velmi dobrém stavu.
V obličeji má jemné rysy a veselou tvář. Pár pramenů vlasů je schválně uvolněno z ohonu a jakoby spirálovitě zkroucené a spadávají jí po obou stranách přes spánky a kolem, je to asi náročné, vytvořit takovýto účes, ale rozhodně to stojí za to.
Velmi dobré vypodobnění viz obrázek :-)
Javis
Janika Půlelf, nevysoký, tvář viz ikonka. Oblečený jednoduše do kalhot, boty… a teď si uvědomuji, že košili asi nemá… :)
 
Larim
Keiro

Hráč odstoupil ze hry

Poněkud vyšší hobit než je zdrávo a je vám hned na první pohled jasné, že svaly, které má jsou způsobené těžkou dřinou. V obličeji má celkem mladistvý vzhled, ale mladická nerozvážnost už z něho dávno zmizela. Na sobe má celkem jednoduché oblečení z ručně tkané příze a kalhoty z velmi ošoupané kůže. Momentální stav je příšerný, neboť vyčerpanost z něj přímo sálá.

Mark
Janika Mark je asi dvacetiletý mladík, s blonďatými vlasy a jasně modrýma očima. Oblečený je do koženého jednoduchého oblečení, ze zbraní je vidět akorát luk, toulec šípů a nůž u pasu. Přes rameno má koženou brašnu.
Helgar
Depres

Hráč odstoupil ze hry

Je to asi 16 ročný mladík s mladou tvárou, ktorá je zarastená mladým strniskom. Hnedé oči sú naplnené duševnou bolesťou, dlhé čierne špinavé vlasy má asi po ramená. Na tvári je zopár jaziev. Je vysoký asi 180cm, svalnatá postava, teraz však vychudnutá. ľavú ruku má na páske a tak sa pchá iba pravou. Chlapec je oblečený v bezfarebných handrách (typický homelessman).

Jack Štastlivec
Kuzlo

Hráč odstoupil ze hry

Môžete vydieť nízkeho tlstého chlapa stojaceho na palube malej loďky. Je oblečený do starých ošúchaných šiat, na hlave má veľký klobúk ktorý mu aj v mesačnom svitie zatieňuje celú tvár.

Potom sa otočím na rozhnevaného Javisa, postúpim k nemu bližšie a on má možnosť prezrieť si moju neudržiavanú tvár s jazvou tiahnucou sa od pravého oka, cez celú zarastenú tvár až pod pravé ucho. Keď otvorím ústa môže si všimnúť medzeru po chýbajúcich spodných dvoch zuboch a určite ho neobíde odporný zápach vychádzajúci z nich.

Korwin
???

Hráč odstoupil ze hry

Do hospody vejde vyšší muž se svalnatou postavou. Oválnější oblyčej se zelenohnědýma očima. Doplňuje husté hnědé vlasy,které sou střiženy na ježka. Tělo mu zahaluje jen pár kusů oblečení. Onošené boty z jelení kůže, hnědé kalhoty s děrami buh ví z jaké tkaniny byly a nakonec bílá vesta se znakem orla na hrudi. Jinak nesu pár drobností co sou v torně a v ruce mám rudou růži.

Kýl
Dragel

Hráč odstoupil ze hry

xxx

Raven
  Poměrně pohledný, středně vysoký, asi třicetiletý muž. Některé rysy jeho tváře dávají tušit jistou spřízněnost s elfy, ale čistý elf to pravděpodobně není.
Husté vlasy spadající mu na ramena jsou tmavé, na spáncích však už kupodivu lehce prokvétají stříbrem. Oblečen je do lněné nebělené košile, vesty, přes ní má navlečeno odřené kožené brnění. Na nohou má kožené nohavice a měkké pohodlné boty pod kolena. Přes záda má přehozen plášť s kápí, který snad kdysi býval černý či tmavomodrý, ale mnohonásobné namočení asi udělalo s nekvalitní barvou své, a teď je z ní neurčitě flekatá šeď.
U pasu se mu houpe lehký meč, na druhém boku je zavěšena dýka. Přes rameno má přehozen kulatý štít, na rameni se mu houpe toulec s šípy upravený tak, aby pojal i krátký luk.
Na zádech vleče rozměrnou koženou tornou a navrch torny je připevněn ještě veliký balík ve voskovaném plátně.
Sidonia

Margit Muze ji byt neco malo pres dvacet let. Je drobne postavy, mirne baculata, s castecne elfimi rysy. Ma zrzave dlouhe vlasy, svazane do neumele vyrobeneho a ted trosku pocuchaneho silneho copu, dosahujiciho ji az k pasu. Oblecena je do tmave modrych, velmi jednoduchych nezdobenych dlouhych satu, ted ponekud ucouranych a mokrych. Vypada zamyslene, jako by okoli prilis nevnimala nebo pro ni okoli nebylo podstatne, jeji sede velke oci jsou zasnene nezaostrene na nic konkretniho, jak by se divala skrz, na neco, co ostatni spatrit nemohou..
Vypada to, jako by sem ani nepatrila, protoze jeji tvar vypada jako tvar nekoho, kdo je prilis nezkazeny a cisty, nez aby se vyskytoval na takovemhle miste. I cely jeji zjev vyzaruje spise nevinnost, neschopnost ublizit a potrebu byt ochranovana… A nebo se akorat umi tak velmi dobre pretvarovat?
Sirelie
Margit Žena, nebo spíše dívka vypadá jako půlelfka. Tvář je úzká, s jemnými rysy, ne nepodobnými rysům šelem, s vysedlými lícními kostmi, výraznou výbojnou bradou, a rudými rty, ze kterých teď kape krev, a ona si je olizuje jazykem. Nápadné, jasné, pronikavé sešikmené žluté oči barvy zředěného octa, připomínající nečitelné cizí oči divokých dravých zvířat jsou očima bytosti, co už viděla příliš mnoho, ostražité a hluboké, a teď se žhnou bezmezným vztekem a bolestí a těkají po okolí zvířete zahnaného do kouta. Vypadá na dvacet pět let, ale ty oči usvědčují tento dojem ze lži. Ve vzteklém a bolestivém úšklebku odhaluje zuby, čistě bílé, ostré a špičaté. Vlasy barvy čersvě padlého sněhu dlouhé po pás a až nepřirozeně husté, teď nepořádně zcuchané a slepené krví, ji částečně zakrývají tvář a halí ji víc než oblečení, co má na sobě.
Má drobnou postavu, vysokou nejvýš pět stop, štíhlou, šlachovitou, pevně stavěnou, bez gramu přebytečného tuku, s vypracovanými svaly, která ale přesto působí velmi žensky. Na odhalených místech těla je vidět velké množství velmi různorodých jizev a jizviček, zjevně je převážná většina z bojů, bitek a šarvátek s lidmi i zvířaty. Část z nich je nezahojená, přes bok se jí tahne sotva ne zcela zahojená spálenina, a tělo "zdobí" pár modřin. Mimo obočí, řas a vlasů není vidět na odhalené kůži jediný chloupek. Na sobě má potrhanou ušmudlanou černou koženou vestu a stejně potrhané a ušmudlané černé kožené kalhoty, obojí už toho moc nezakrývá. Je bosa.
Pohybuje se způsobem divoké šelmy, už od pohledu je bojovnice a rváčka. Nevypadá silná, ale je jasné, že je velmi obratná, hbitá a rychlá. Je v ní podtón agrese a vyzývavosti, dokonce i v její situaci, a celý její zjev budí jakýsi neklid a znepokojení. I v tomhle stavu vypadá jako chycená krásná divoká šelma.
Šoufek
Galenius

Hráč odstoupil ze hry

 

Tallino Štrůdl

Garry Je hobit jako každý jiný, tedy tak jak má být. Menší postavička s hnědými kudrnatými rozčepýřenými vlasy a chlupatýma nohama. Na sobě má ušmudlanou mokrou košili, plátěné kalhoty ve stejném stavu, přes záda hnědavou srnčí kožešinu přepásanou v pase kusem provazu. Přes rameno jutový pytel. Jeho jemná kulatá tvářička naznačuje, že to nebude ani rváč, ani vandrák, jak už to u hobitů bývá. Kdyby nebyl tak zřízený pobytem na otrokářské lodi, asi by k němu padnul i o něco elegantnější obleček.
Thoch Blau
ravager

Hráč odstoupil ze hry

stredne vysoky stihly chlapek s hnedymi vlasy a modryma ocima. Ma pohyby, kterym neschazi jista mrstnost, ci rict, plavost, ale nevypada, ze by byl cimkoliv zvlastni od obycejneho mestaka.

Ketrin Caney   Vzhled: Má 175cm, zhruba 59kg. Je jí 23 let. Velice pěkná a ve vhodných partiích vělice pěkně klenutá. Sice trochu slabší, ale vynahrazuje si to svou obratností. Jizvy se jí vyhýbali, jedinou patrnou až do dneška má za pravým uchem. Většinou není vidět, skryta pod vlasy. Má na sobě černé kalhoty, vysokou botu ze světlé kuže a černou košili, v tuto chvili velice mokrou a nediskretní, přes kterou má kazajku z červené kuže. V uších má stříbrně se tvářící naušnice ve tvaru kruhu (d= cca 2,5cm) a na krku se houpe rovněž snad stříbrný řetízek s přívěškem ve tvaru draka. Má krásný obličej, modré oči, rudé vlnité vlasy.
Peepa Stern   Je vysoký asi 180 cm. A je mu asi 26 let. Velice dobře stavěný a přesto hodně štíhlý (tak 70kg). Je od pohledu dost obratný a poměrně silný. Když se svleče (což je teď prakticky napůl) tak je vidět, že jeho svaly jsou pěkně tvarované. Na svém těle má spoustu jizev z pouličních bojů a rvaček. Ale jedná se vesměs o jizvy malého rozměru. Má na sobě tmavou košili a má černé kalhoty z kůže. Pozoruhodné je, že má na rukou černé rukavice. Boty má pevné v kotnících a bez jakýchkoliv okras. Nemá na sobě žádné lesklé předměty s výjimkou jednoho. Má náušnici na pravém uchu. A její barva je černá a je ve tvaru zajíce (nebo králíka). Má pohledný obličej. Černé oči, tmavé husté obočí a černé rovné ale i lehce zvlněné vlasy až na ramena dodávají na pozoruhodném vzhledu. Jednodenní až dvoudenní strniště pokrývá jeho tvář.
Pavlína2 Chalius

skřítek

  30-50 coulů vysoký skřítek, rovné krátce střižené vlasy, teď jsou ale již trochu odrostlé, modré oči, lehce špičaté uši, bezvousý. Oblečen je do jakési jednobarevné látky nahrazující košili a do kalhot s krátkými nohavicemi. Skřítek je bez bot… Motýlí křídla jsou velká, přes celá záda, skřítek si na jejich konec nedosáhne… Křídla jsou jednobarevná, pokud tedy nepočítáme čtyři drobné barevné puntíky na koncích křídel :-) Na křídlech nejsou ostruhy. Skřítek též nemá tykadla …

 


[zpět na rozcestník této hry]


Tato stránka byla autorem Webu naposledy ručně editována nebo automaticky upravena  28.09.2014 16:24:09
počet přístupů